Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

  • 01
    01
  • 02
    02
  • 03
    03
  • 04
    04
  • 05
    05
  • 06
    06
  • 07
    07
  • 08
    08
  • 09
    09
  • 10
    10
  • 12
    12
  • 13
    13
  • 14
    14
  • 15
    15
  • 16
    16
  • 17
    17
  • 18
    18
  • 19
    19

UWAGA! Menu może ulec zmianie.

Obiady

  • Poniedziałek (09 marca) Alergeny:1,2,7,8,9,10

Zupa ogórkowa, ryż z jabłkami, sok owocowy

  • Wtorek  (10 marca) Alergeny: 1,2,7,8,9,10

Zupa pomidorowa z makaronem, kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z selera i jabłka

  • Środa  (11 marca) Alergeny: 1,2,3,7,8,9,10

  Zupa fasolowa, spaghetti z makaronem razowym, sok owocowy

  • Czwartek (12 marca) Alergeny: 1,2,7,8,9,10

                  Zupa marchwianka, polędwiczki wieprzowe, kasza Kus Kus perłowa, brokuły na parze

  • Piątek (13 marca) Alergeny: 1,2,4,7,8,9,10

                Barszcz z makaronem, stek z łososia panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem

 Śniadanie dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek (09 marca)

Płatki kukurydziane z mlekiem, wafle ryżowe z masłem i dżemem truskawkowym, herbata zielona

  • Wtorek (10 marca)

Płatki owsiane na mleku, pieczywo orkiszowe z masłem, krakowską suchą, pomidor, kakao

  • Środa (11 marca)

Płatki ryżowe na mleku, pieczywo wieloziarniste z masłem, serem żółtym, ogórek kiszony, herbatka miętowa

          Czwartek (12 marca)

             Kasza manna na mleku, pieczywo słonecznikowe z masłem, polędwicą sopocką, papryka, herbatka owocowa

  • Piątek (13 marca)

Ryż na mleku, pieczywo pszenne z masłem, jajko gotowane, sałata zielona, herbatka z cytryną

 

Drugie śniadanie dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek  (09 marca)

Jabłko

  • Wtorek (10 marca)

Ogórek świeży

  • Środa (11 marca)

Gruszki

  • Czwartek (12 marca)

Marchewka

  • Piątek (13 marca)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

                Banany

               

                                                                                               Obiady dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

 

  • Poniedziałek (09 marca)

                Zupa ogórkowa, ryż z jabłkami, sok owocowy

  • Wtorek  (10 marca)

               Zupa pomidorowa z makaronem, kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z selera i jabłka

  • Środa  (11 marca)

               Zupa fasolowa, spaghetti z makaronem razowym, sok owocowy

  • Czwartek (12 marca)

                  Zupa marchwianka, polędwiczki wieprzowe, kasza Kus Kus perłowa, brokuły na parze

  • Piątek (13 marca)

               Barszcz z makaronem, stek z łososia panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem

 

 

 

Podwieczorek dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek (09 marca)

Batonik musli, soczek owocowy

  • Wtorek (10 marca)

           Budyń waniliowy z sokiem owocowym, herbatniki

  • Środa (11 marca)

              Jogurt BIO owocowy, wafle ryżowe

  • Czwartek (12 marca)                                                                                                                                                                                                                                  Mus owocowy, chrupki kukurydziane, bakalie                                 
  • Piątek  (13 marca)

            Ciasto marchewkowe, soczek owocowy

           

Lista alergenów:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i przetwory pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyce i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Back to top