Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

  • 01
    01
  • 02
    02
  • 03
    03
  • 04
    04
  • 05
    05
  • 06
    06
  • 07
    07
  • 08
    08
  • 09
    09
  • 10
    10
  • 12
    12
  • 13
    13
  • 14
    14
  • 15
    15
  • 16
    16
  • 17
    17
  • 18
    18
  • 19
    19

UWAGA! Menu może ulec zmianie.

Obiady

  • Poniedziałek (21 września) Alergeny:1,3,7,8,9,10

Zupamarchwianka, kasza manna na mleku z owocami, sok owocowy

  • Wtorek  (22 września) Alergeny: 1,3,7,8,9,10

Zupa grochowa, gulasz drobiowy, kasza kus kus, fasolka szparagowa

  • Środa  (23 września) Alergeny: 1,3,5,7,8,9,10

Zupa żurek, jajko sadzone, ziemniaki, groszek z marchewką

  • Czwartek (24 września) Alergeny: 1,3,7,8,9,10

              Zupa brokułowa, puplety w sosie pomidorowym, ryż, ogórek konserwowy, sok owocowy

  • Piątek (25 września) Alergeny: 1,3,4,5,6,7,8,9,10

                Barszcz czerwony z makaronem, stek z łososia panierowany, ziemniaki, surowka z kapusty kiszonej i marchewki

 

 Śniadanie dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek (21 września)

Płatki jaglane na mleku, pieczywo słonecznikowe z maslem i polędwicką, pomidory, herbatka owocowa

  • Wtorek (22 września)

Ryż na mleku, pieczywo orkiszowe z masłem, serkiem topionym, papryka czerwona, herbatka zielona

  • Środa (23 września)

Płatki kukurydziane z mlekiem, pieczywo wieloziarniste z masłem, szynką z fileta, ogórek świeży, herbatka rumiankowa

          Czwartek (24 września)

               Musli z jogurtem naturalnym, pieczywo pszenne z masłem, krakowską suchą, ogorek kiszony, herbatka czarna z cytryną

  • Piątek (25 września)

Płatki owsiane na mleku, pieczywo wieloziarnsite z masłem, dżemem truskawkowym, kawa zbozowa z mlekiem

 

Drugie śniadanie dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek  (21 września)

Gruszki

  • Wtorek (22 września)

Winogrona

  • Środa (23 września)

Kiwi

  • Czwartek (24 września)

Marchew

  • Piątek (25 września)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Jabłka

               

                                                                                               Obiady dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

 

  • Poniedziałek (21 września)

               Zupamarchwianka, kasza manna na mleku z owocami, sok owocowy

  • Wtorek  (22 września)

                Zupa grochowa, gulasz drobiowy, kasza kus kus, fasolka szparagowa

  • Środa  (23 września)

                   Zupa żurek, jajko sadzone, ziemniaki, groszek z marchewką

  • Czwartek (24 września)

              Zupa brokułowa, puplety w sosie pomidorowym, ryż, ogórek konserwowy, sok owocowy

  • Piątek (25 września)

                Barszcz czerwony z makaronem, stek z łososia panierowany, ziemniaki, surowka z kapusty kiszonej i marchewki

 

 

 

Podwieczorek dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

 

  • Poniedziałek (21 wrzesnia)

Galaretka z brzoskwiniami

  • Wtorek (22 września)

                Muffinki, soczek owocowy

  • Środa (23 wrzesnia)

                Babka cytrynowa, soczek owocowy

  • Czwartek (24 września)                                                                                                                                                                                                                                            Ciasto murzynek, banan, woda niegazowana                      
  • Piątek  (25 września)

                Batona zbożowy, musli, soczek owocowy

           

Lista alergenów:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i przetwory pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyce i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Back to top