Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

  • 01
    01
  • 02
    02
  • 03
    03
  • 04
    04
  • 05
    05
  • 06
    06
  • 07
    07
  • 08
    08
  • 09
    09
  • 10
    10
  • 12
    12
  • 13
    13
  • 14
    14
  • 15
    15
  • 16
    16
  • 17
    17
  • 18
    18
  • 19
    19

UWAGA! Menu może ulec zmianie.

Obiady

  • Poniedziałek (21 października)Alergeny:1,3,7,8,9,10

 Zupa koperkowa, pierogi z truskawkami, sok owocowy

  • Wtorek  (22 października) Alergeny: 1,3,7,8,9,10,11

Zupa ziemniaczana, pulpety w sosie pomidorowym, ryż, surówka z selera i jabłka, sok owocowy

  • Środa  (23 października) Alergeny: 1,3,5,7,8,9,10,

Zupa pomidorowa z ryżem, pieczeń z karkówki, ziemniaki, marchewka mini

  • Czwartek (24 października Alergeny: 1,3,7,8,9,10,11

              Rosół z makaronem, poledwiczki wieprzowe, kasza Kus Kus, mix warzyw na parze, jogurt pitny

  • Piątek (25 października) Alergeny: 1,3,4,5,6,7,8,9,10

Zupa jarzynowa, filet z łosoia, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej i marchewki

 

Śniadanie dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek (21 października)

Ryż na mleku, pieczywo słonecznikowe z masłem i dżemem, herbatka z cytryną

  • Wtorek (22 października)

Kluski lane na mleku, pieczywo pszenne z masłem i szynką z fileta, papryka czerwona, herbatka zielona

  • Środa (23 października)

Otręby z jogurtem nautarlnym i bananem, pieczywo wieloziarniste z masłem, krakowską suchą, rzodkiewka, herbatka ruminakowa

          Czwartek (24 października)

               Płatki jaglane na mleku, p[ieczywo pszenne z serkiem topionym, pomidor, kakao

  • Piątek (25 października)

Płątki owsiane na mleku, pieczywo wieloziarniste z pastą jajeczną, ogórek kiszony, herbatka miętowa

Drugie śniadanie dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek  (21 października)

Banany

  • Wtorek (22 października)

Śliwki węgierki

  • Środa (23 października)

Marchew

  • Czwartek (24 października)

 Ogórek świeży

  • Piątek (25 października)

                Gruszka

Obiady dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

Obiady

  • Poniedziałek (21 października)Alergeny:1,3,7,8,9,10

 Zupa koperkowa, pierogi z truskawkami, sok owocowy

  • Wtorek  (22 października) Alergeny: 1,3,7,8,9,10,11

Zupa ziemniaczana, pulpety w sosie pomidorowym, ryż, surówka z selera i jabłka, sok owocowy

  • Środa  (23 października) Alergeny: 1,3,5,7,8,9,10,

Zupa pomidorowa z ryżem, pieczeń z karkówki, ziemniaki, marchewka mini

  • Czwartek (24 października Alergeny: 1,3,7,8,9,10,11

              Rosół z makaronem, poledwiczki wieprzowe, kasza Kus Kus, mix warzyw na parze, jogurt pitny

  • Piątek (25 października) Alergeny: 1,3,4,5,6,7,8,9,10

Zupa jarzynowa, filet z łosoia, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej i marchewki

 

 

Podwieczorek dla uczniów z oddziałów przedszkolnych

  • Poniedziałek (21 października)

Kanapki z polędwicą sopocką, pomidorki koktajlowe, herbatka owocowa

  • Wtorek (22 października)

              Omleciki biszkoptowe, mleko

  • Środa (23 października)

              Wafle ryżowe z dżemem, herbatka cytryną

  • Czwartek (24 października)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Kanapki z pasztetem, ogórek kiszony, herbatka zielona                                                                                     
  • Piątek  (25 października)

            Sernik, soczek owocowy

 

Lista alergenów:

1. Zboża zawierające gluten.

2. Skorupiaki i produkty pochodne.

3. Jaja i produkty pochodne.

4. Ryby i przetwory pochodne.

5. Orzeszki ziemne (arachidowe).

6. Soja i produkty pochodne.

7. Mleko i produkty pochodne.

8. Orzechy.

9. Seler i produkty pochodne.

10. Gorczyce i produkty pochodne.

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.

12. Dwutlenek siarki.

13. Łubin.

14. Mięczaki.

Back to top